Wandkast op maat

door

Heeft u een wand in uw woonkamer, werkkamer of andere ruimte in uw huis die uw goed wilt benutten? Dan kunt u hier een wandkast op maat laten plaatsen. De vakmannen van Maatkastenmakers.nl hebben mooie ervaringen met het ontwerpen, maken en plaatsen van wandkasten en vele andere soorten kasten op maat. Zowel voor particulieren als de zakelijke markt maken wij kasten op maat. Heeft u een specifieke wens of heeft u te maken met schuine plafonds of andere ‘hinder’ waardoor een kast vinden moeilijk is? Dan kunt u toch altijd terecht bij Maatkastenmakers.nl. Voor ons is geen ruimte te gek, want wij zijn gespecialiseerd in kasten op maat!

Over ons

Maatkastenmakers.nl wordt gerund door twee vakmannen die alles in huis hebben om u te voorzien van een wandkast op maat. Naast wandkasten op maat, kunt u ook bij ons terecht voor inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en meer, altijd op maat gemaakt! Je ziet het als een meubel perfect in de kamer past, wij zorgen ervoor dat al onze kasten perfect in hun omgeving passen. Door van A tot Z aan uw kast te werken, weten we dat wij een topservice kunnen leveren. U kunt zelf of samen met ons een concept bedenken en uitwerken en wij komen vervolgens zelf de kasten bij u plaatsen.

Bij Maatkastenmakers.nl staat de klant op de eerste plaats. U geeft uw wensen aan en wij maken. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met onze fabrikant alle soorten maatkasten voor u leveren.

Alles in huis

Een groot voordeel van Maatkastenmakers.nl is dat alle kennis en vaardigheid in huis is om het hele proces zelfstandig uit te voeren. Van A tot Z: van concept en het opmeten van de ruimte tot het nauwkeurig op maat maken van uw wandkast en het plaatsen hiervan. Wij doen het allemaal met veel precisie zelf.

we bieden voor ieder wat wilt qua materialen en kleuren. Bij Maatkastenmakers.nl heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen en meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren. Dankzij de ruime mogelijkheden bij Maatkastenmakers.nl kunt u precies de wandkast op maat creëren die u zich wenst. Wij staan altijd open om u van advies te voorzien en met u mee te denken indien u dat fijn lijkt.

Contact

Heeft u interesse in een wandkast op maat? Maatkastenmakers.nl kan u absoluut helpen aan wandkasten op maat en meer. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerptool. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer achterin het contactformulier.