Slaapkamerkasten op maat

door

Wilt u uw slaapkamer uitbreiden en meer laten aansluiten op uw wensen? Met slaapkamerkasten op maat zullen de kasten en de kamer beter tot hun recht komen. U kunt bijvoorbeeld uw slaapkamerkasten op maat in laten bouwen of een kast plaatsen onder het schuine dak waar u anders niet de ruimte kon benutten. De specialisten van Maatkastenmakers.nl weten raad met elke ruimte en kunnen in elk soort huis mooie op maat gemaakte kasten plaatsen. Wilt u nu eerst graag zelf aan de slag en nadenken over een mooi ontwerp in uw slaapkamer? Zelf ontwerpen doet u eenvoudig met onze ontwerptool. Probeer het ook en doe inspiratie op!

Werkwijze

Wanneer u slaapkamerkasten op maat wilt laten maken door de specialisten van Maatkastenmakers.nl doorloopt u een aantal stappen voordat de kasten daadwerkelijk compleet afgemonteerd in uw slaapkamer staan.Het proces ziet er als volgt uit:

  • (Zelf) uw meubel op maat ontwerpen: Dit kunt u zelf via onze website doen of u kunt hier met één van onze vakmannen naar kijken.
  • De exacte maten opnemen: Er komt altijd een monteur bij u langs voor advies en om de maten op te meten. Alleen dan kunnen uw slaapkamerkasten perfect op maat gemaakt worden.
  • Een offerte op maat opstellen: Wij maken een nauwkeurige offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Productie kastonderdelen: In samenwerking met onze fabrikant maken we uw kast op maat.
  • Montage slaapkamerkasten op maat: Bij ons is montage bij bestellingen vanaf 1800 euro gratis!

Of u nu in een nieuwbouwwoning of in een herenhuis woont, u heeft zo’n ruime keuze aan materialen, kleuren en ontwerpmogelijkheden dat er altijd wel een design uitkomt dat past binnen uw huis en interieur.

Geen project is ons te gek

Onze kracht is dat we in staat zijn om waar u maar wilt diverse soorten kasten op maat te creëren. Geen ruimte is ons te gek, wij zijn echte vakmannen die elke uitdaging graag aangaan.Zowel bedrijven als particulieren kunnen onze service inschakelen. Wij zorgen er met onze maatkasten graag voor dat u alles uit de beschikbare ruimte kunt halen en dat terwijl alles er ook nog strak, stijlvol en volledig naar uw smaak uitziet. U kunt bij Maatkastenmakers.nl rekenen op kwaliteit. We werken zeer secuur en doen alles zelf; van ontwerp tot plaatsing. Heeft u interesse? Laat het ons weten!

Ja, ik wil slaapkamerkasten op maat!

Bij interesse in slaapkamerkasten op maat kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 70 – 260 09 28.