Schuifdeurkasten op maat

door

Wilt u schuifdeurkasten op maat laten maken? Dan bent u bij Maatkastenmakers.nl aan het juiste adres. Wij zijn in staat om waar u maar wilt schuifdeurkasten op maat te creëren. Geen ruimte is ons te gek, want wij zijn echte vakmannen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen onze service inschakelen, of het nou om een groot- of kleinschalig project gaat. Wij zorgen er met onze schuifdeurkasten op maat graag voor dat u alles uit de beschikbare ruimte kunt halen en dat terwijl alles er ook nog strak, stijlvol en volledig naar uw smaak uitziet. U kunt bij Maatkastenmakers.nl rekenen op kwaliteit. We werken zeer secuur en doen alles zelf; van ontwerp tot plaatsing.

Over Maatkastenmakers

Maatkastenmakers.nl wordt gerund door twee vakmannen die alles in huis hebben om u te voorzien van een geheel nieuwe en op maat gemaakte schuifdeurkast. Naast schuifdeurkasten op maat, kunt u ook bij ons terecht voor inloopkasten, inbouwkasten, draaideurkasten en meer, altijd op maat gemaakt! Je ziet het als een meubel perfect in de kamer past. Wij zorgen ervoor dat al onze schuifdeurkasten en andere op maat gemaakte kastmeubels perfect in hun omgeving passen.

Door van A tot Z uw kast te verzorgen, weten we dat wij een topservice kunnen leveren. U kunt zelf of samen met ons een concept bedenken en uitwerken en wij komen vervolgens zelf de kasten bij u plaatsen.

Mogelijkheden schuifdeurkasten op maat

Omdat alles door ons op maat gemaakt wordt, is er heel veel mogelijk. Wilt u zelf nadenken over een kastontwerp voor de ruimte die u in gedachten heeft. Dan kunt u zelf op onze website een kast ontwerpen. U krijgt meteen een indicatieprijs van ons. Wilt u liever een offerte op maat? Dan komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en de beschikbare ruimte op te meten.

Bij een bestelling vanaf 1800 euro is de montage bij ons al gratis. Wij kunnen door een efficiënte samenwerking met onze fabrikant concurrerende prijzen hanteren. We monteren logischerwijs altijd op maat. Het is voor ons geen probleem als we te maken krijgen met een schuin dak of andere lastige plaatsen. Bij ons zijn de mogelijkheden zeer ruim, u heeft namelijk een ruime keuze aan deurprofielen, uitvoeringen en meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren.

Eigen design of foto op schuifdeur

Maatkastenmakers.nl biedt sinds kort ook iets nieuws aan. Naast de al ruime keuze in kleuren en materialen voor schuifdeurkasten op maat, kunt u nu ook uw schuifdeur voorzien van een eigen opdruk. Wat bedoelen we daarmee? Stelt u zich eens voor, een levensgrote foto van uw kinderen, een mooie skyline of een strandfoto van uw zomervakantie op uw schuifdeurkasten op maat, de mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt natuurlijk ook kiezen voor folie in een effen kleur. Bovendien kunnen alle folies makkelijk vervangen worden. Mooi makkelijk, mocht u later van kleur of design willen wisselen. Wilt u meer informatie over prijzen en aanleverspecificaties? Vul dan het contactformulier in.

Contact

Heeft u interesse in schuifdeurkasten op maat? Maatkastenmakers.nl kan u hier absoluut aan helpen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerptool. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer achter via het contactformulier!