Kledingkast op maat

door

Kledingkast op maat

Bent u op zoek naar een prachtige kledingkast die exact voldoet aan al uw wensen, maar heeft u tot op heden nog niet gevonden wat u zoekt? Hoe lijkt het u om een kledingkast speciaal voor u op maat te laten maken? Zo weet u zeker dat u geen betere kast had kunnen vinden en dat u alle mogelijke kastruimte benut in uw kamer. De vakmannen van Maatkastenmakers.nl gaan graag voor u aan de slag om uw droomkledingkast te verwezenlijken. Hoe we dat gaan doen? U kunt zelf of samen met ons een ontwerp maken. Wij gaan bij u thuis de maten opnemen waar u de kledingkast wilt hebben, zodat uw kledingkast precies op maat gemaakt is en perfect in de omgeving past. Wij maken vervolgens uw gehele kast zelf en komen uw kledingkast ook bij u plaatsen. Kortom: Maatkastenmakers.nl heeft alles in huis om u van een perfecte kast op maat te voorzien!

Kledingkast op maat: de mogelijkheden

Wie een kledingkast op maat verkiest boven een standaard kledingkast kopen, heeft direct al oneindig veel mogelijkheden. Als u er dan ook nog eens voor kiest om uw kledingkast op maat te laten maken door een specialist, zult u absoluut geen spijt hebben van uw keuze. Maatkastenmakers.nl laat alle kastonderdelen op maat maken bij een vaste fabrikant waardoor we altijd direct kunnen aangeven wat allemaal mogelijk is. En we kunnen u verzekeren, er is in ieder geval veel mogelijk.

Wilt u graag zelf nadenken over een kastontwerp voor de ruimte die u in gedachten heeft. Dan kunt u zelf op onze website een kast ontwerpen met behulp van onze ontwerptool. U ontvangt meteen een indicatieprijs bij uw ontwerp. Wilt u liever een offerte op maat? Dan komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en de beschikbare ruimte op te meten.

Gratis montage

Als u een kledingkast op maat laat ontwerpen, komen wij de kast eigenhandig ook bij u monteren. Dankzij een efficiënte samenwerking met onze fabrikant kunnen we concurrerende prijzen hanteren en al bij een bestelling vanaf 1800 euro is de montage daarom gratis bij ons! U kunt zelf het moment kiezen waarop wij de kast bij u komen monteren. Wij doen dit graag zo snel mogelijk als alle kastonderdelen bij ons klaarliggen.

Voor het ontwerp en de montage is het voor ons verder geen probleem als we te maken krijgen met een schuin dak, jaren 30 huis of nieuwbouwwoning; we weten met allerlei soorten ruimtes om te gaan. Bij ons zijn de mogelijkheden zeer ruim, u heeft namelijk een ruime keuze aan uitvoeringen, deurprofielen en de keuze uit meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren. Voor ieder wat wils dus, uw wensen staan voorop.

Eigen design of foto op uw kledingkast

Maatkastenmakers.nl biedt sinds kort ook iets nieuws aan. Naast de al ruime keuze in kleuren en materialen voor een kledingkast op maat, kunt u nu ook uw kastachterwand of kastdeuren van een eigen opdruk op folie voorzien. Oftewel, als u een levensgrote foto van uw kinderen, een mooie skyline of een strandfoto van uw zomervakantie op uw kastenwand of –deur wilt, dan is dit mogelijk! U kunt natuurlijk ook kiezen voor folie in een effen kleur. Wilt u graag voorbeelden zien van hoe een eigen design eruit kan zien op uw kast? Bekijk dan zeker even de voorbeelden op onze website. Met een eigen design kunt u uw kledingkast een geheel eigen draai geven. Bovendien kunnen alle folies makkelijk vervangen worden. Dat is handig voor als u later van kleur of design zou willen wisselen. Wilt u meer informatie over prijzen en aanleverspecificaties? Vul dan het contactformulier in en vraag naar meer informatie over de folies.

Neem gerust contact op

Heeft u interesse in een kledingkast op maat van Maatkastenmakers.nl? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga alvast zelf aan de slag met een ontwerp met onze ontwerptool. Zowel voor particulieren als de zakelijke markt maken wij kasten op maat. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer achter via de ‘Bel mij terug’-button. De specialisten van Maatkastenmakers.nl helpen u graag om de kast van uw dromen te verwezenlijken.