Kastenwand op maat

door

Zoekt u iemand die uw droom kastenwand op maat kan ontwerpen, bouwen en instaleren? Zoek dan vooral niet verder! De Maatkastenmakers staan voor u klaar! Onze naam zegt het al: wij maken maatkasten. En niet zomaar maatkasten, nee wij maken uw droomkasten of dit nu een inloopkast of een kastenwand op maat is. U bepaalt, wij maken!

Over de maatkastenmakers

Maatkastenmakers.nl wordt gerund door twee echte vakmannen die alles uit de kast halen om u te voorzien van een geheel nieuwe en op maat gemaakte kastenwand. Naast kastenwanden op maat, kunt u bij ons ook terecht voor inloopkasten, inbouwkasten, draaideurkasten en nog veel meer, altijd op maat gemaakt!Wij zorgen ervoor dat al onze altijd perfect in hun omgeving passen.Door van A tot Z uw kast te verzorgen, weten we dat wij een topservice kunnen leveren. U kunt zelf of samen met ons een concept bedenken en uitwerken en wij komen vervolgens zelf de kasten bij u plaatsen.

De mogelijkheden van een kastenwand op maat

Bij ons is niks te gek, wij bouwen kasten voor u op iedere plek en van ieder formaat. U kunt zelf op onze website uw kast bij ons samenstellen en ontwerpen of u kunt met een van onze adviseurs om de tafel zitten om uw droomkast te ontwerpen. Bij ons is alles mogelijk, van inloopkast tot wandkast en van trendy tot klassiek. U kunt kiezen uit vele materialen, wij bieden namelijk de keuze uit ruim dertig hout-, uni-, glas en spiegelkleuren. Bij ons is het zelfs mogelijk om een foto van uw keuze op de kast te projecteren. Dus stel alvast uw kast samen op onze website, of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een kastenwand op maat? Maatkastenmakers.nl kan u absoluut helpen aan de perfecte kastenwand op maat die perfect binnen uw interieur past. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerptool. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer en bericht achter bij contact.