Kasten op maat

door

Wilt u kasten op maat laten bouwen en weet u al precies wat u wilt, of wilt u toch liever advies over uw kasten op maat? Geen probleem, bij de Maatkastenmakers kunt u zowel zelf uw eigen ontwerp via onze ontwerptool aan ons doorgeven of we helpen u graag met het beste advies. Neem dus gerust contact met ons op!

Kasten op Maat? Oneindig veel mogelijkheden

Bij ons is niks te gek, wij bouwen kasten op maat voor u op iedere plek en van ieder formaat. U kunt zelf op onze website uw kast bij ons samenstellen en ontwerpen of u kunt met een van onze adviseurs om de tafel zitten om uw droomkast te ontwerpen. Bij ons is alles mogelijk, van inloopkast tot wandkast en van trendy tot klassiek. U kunt kiezen uit vele materialen, wij bieden namelijk de keuze uit ruim dertig hout-, uni-, glas en spiegelkleuren. Het is zelfs mogelijk om een foto van uw keuze op uw kasten op maat te projecteren. Dus stel alvast uw kast samen op onze website of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Over de maatkastenmakers

Maatkastenmakers.nl wordt gerund door twee echte vakmannen die alles uit de kast halen om u te voorzien van een geheel nieuwe kast op maat. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten kasten, zoals inloopkasten, inbouwkasten, draaideurkasten en natuurlijk nog veel meer en altijd op maat gemaakt!Wij zorgen ervoor dat al onze altijd perfect in hun omgeving passen.Door van A tot Z uw kast te verzorgen, weten we dat wij een topservice kunnen leveren. U kunt zelf of samen met ons een concept bedenken en uitwerken en wij komen vervolgens zelf de kasten bij u plaatsen.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een of meerdere kasten op maat? Maatkastenmakers.nl kan u zonder problemen helpen aan de perfecte kastenop maat die perfect binnen uw interieur passen. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerptool. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer achter via het contactformulier.