Kasten op maat online

door

Wilt u kasten op maat laten maken? Wat dacht u van zelf uw kasten op maat online samenstellen? Dat kan bij Maatkastenmakers.nl. U kunt via onze website zelf uw kasten op maat online ontwerpen met onze ontwerptool. Daarnaast zijn wij in staat om waar u maar wilt diverse soorten kasten op maat te creëren. Geen ruimte is ons te gek, wij zijn echte vakmannen die elke uitdaging graag aangaan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen onze service inschakelen. Wij zorgen er met onze maatkasten graag voor dat u alles uit de beschikbare ruimte kunt halen en dat terwijl alles er ook nog strak, stijlvol en volledig naar uw smaak uitziet. U kunt bij Maatkastenmakers.nl rekenen op kwaliteit. We werken zeer secuur en doen alles zelf; van ontwerp tot plaatsing. Heeft u interesse? Laat het ons weten!

Over ons

Maatkastenmakers.nl wordt gerund door twee vakmannen die alles in huis hebben om u te voorzien van een geheel nieuwe en op maat gemaakte kast. Naast bijvoorbeeld inbouwkasten kunt u ook bij ons terecht voor inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en meer, altijd op maat gemaakt! Je ziet het als een meubel perfect in de kamer past, wij zorgen ervoor dat al onze kastmeubels perfect in hun omgeving passen. Omdat alles door ons op maat gemaakt wordt, is er heel veel mogelijk. Wilt u zelf nadenken over een kastontwerp voor de ruimte die u in gedachten heeft. Dan kunt u zelf op onze website uw eigen kasten op maat online ontwerpen. U krijgt daarbij meteen een indicatieprijs van ons. Door van A tot Z uw kast te verzorgen, weten we dat wij een topservice kunnen leveren.

Werkwijze voor kasten op maat Online

Wanneer u kasten om maat online wilt samenstellen en door ons wilt laten maken, gaan we langs een aantal stappen voordat uw kasten klaar en wel in uw huis gemonteerd zijn. Dat proces ziet er als volgt uit:

  • (Zelf) uw kasten op maat (online) ontwerpen: Dit kunt u zelf in de ontwerptool op onze website doen of u kunt met één van onze vakmannen ideeën opdoen. Niet alle soorten kasten kunnen ;online zelf ontworpen worden met onze tool.
  • De exacte maten opnemen: Er komt altijd een monteur bij u langs voor advies en om de maten op te meten. Alleen dan kunnen kasten perfect op maat gemaakt worden.
  • Een offerte op maat opstellen: Wij maken een nauwkeurige offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Productie kastonderdelen: In samenwerking met onze fabrikant maken we uw kast op maat.
  • Montage kast op maat: Bij ons is montage bij bestellingen vanaf 1800 euro gratis!

Zelf ontwerpen

Spreekt zelf kasten op maat online ontwerpen u aan? Stel dan via het ontwerpprogramma op onze website uw eigen kasten samen en ontvang een prijsindicatie of maak meteen een afspraak voor een offerte op maat. Er komt altijd een monteur bij u langs voor advies en het opmeten. Wij helpen u graag uw droomkast te verwezenlijken! Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via het contactformulier!