Kast op maat in woonkamer

door

Wilt u een kast op maat in de woonkamer? Dan bent u bij Maatkastenmakers.nl helemaal aan het juiste adres. Wij maken kaste geheel op maat en volledig naar uw wensen. U kunt zelfs samen met ons uw eigen kast ontwerpen, dan maken wij uw unieke, persoonlijke kast op maat voor in de woonkamer. Zowel bedrijven als particulieren kunnen onze service inschakelen, of het nou om een groot- of kleinschalig project gaat. U kunt bij Maatkastenmakers.nl rekenen op kwaliteit. We werken zeer secuur en doen alles zelf; van ontwerp tot plaatsing.

Voordelen van Maatkastenmakers.nl

Een groot voordeel van Maatkastenmakers.nl is dat alle kennis en vaardigheid in huis is om het hele proces zelfstandig uit te voeren. Van A tot Z, van concept en het opmeten van de ruimte tot het nauwkeurig op maat maken van uw kast voor in de woonkamer en het plaatsen hiervan. Wij doen het allemaal met veel precisie zelf.

Bij Maatkastenmakers.nl staat de klant op de eerste plaats. U geeft uw wensen aan en wij maken. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met onze fabrikant alle soorten maatkasten voor u leveren.

Wij bieden daarnaast een ruime keuze aan deurprofielen, uitvoeringen en meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren. Dankzij de ruime mogelijkheden bij Maatkastenmakers.nl heeft u de kans precies de woonkamerkast te creëren die u zich wenst. Wij staan altijd open om u van advies te voorzien en met u mee te denken indien u dat wenst.

Kast op maat in Woonkamer; Eigen opdruk?

Maatkastenmakers.nl biedt sinds kort ook iets nieuws aan. Naast de al ruime keuze in kleuren en materialen voor kasten op maat, kunt u nu ook uw kastwanden voorzien van een eigen opdruk. Wat bedoelen we daarmee? Stelt u zich eens voor, een levensgrote foto van uw kinderen, een mooie skyline of een strandfoto van uw zomervakantie op de achterwand of op de deuren van uw kast op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt natuurlijk ook kiezen voor folie in een effen kleur, mocht u later van kleur of design willen wisselen. De folies zijn namelijk makkelijk te vervangen. Wilt u meer informatie over prijzen en aanleverspecificaties? Vul dan het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een kast op maat in de woonkamer? Maatkastenmakers.nl kan u hier absoluut aan helpen. Wilt u ideeën opdoen? Bekijk dan gerust ons eerdere werk of vraag om een adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga alvast zelf aan de slag met onze ontwerptool. Wilt u dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer achter via de ‘Bel mij terug’-button.