Kast op maat laten maken

door

Wilt u graag een kast op maat laten maken en plaatsen? Maatkastenmakers.nl realiseert uw droomkast voor u! De vakmannen van Maatkastenmakers.nl hebben veel ervaring in het op maat maken van allerlei soorten kasten. We meten en maken niet alleen uw kast, we kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van uw perfect kast en uiteraard plaatsen we de kast in kwestie ook compleet zelf. Zowel voor particulieren als de zakelijke markt maken wij kasten op maat. Heeft u een specifieke wens of te maken met schuine plafonds of andere ‘hinder’, dan kunt u toch altijd terecht bij Maatkastenmakers.nl. Voor ons is geen ruimte te gek, want wij zijn gespecialiseerd in kasten op maat (laten) maken!

Werkwijze; kast op maat laten maken

Wanneer u een kast om maat wilt laten maken door ons, gaan we langs een aantal stappen voordat uw kast klaar en wel in uw kamer gemonteerd is. Dat proces ziet er als volgt uit:

  • (Zelf) uw meubel op maat ontwerpen: Dit kunt u zelf online doen via onze website of u kunt hier met één van onze vakmannen naar kijken.
  • De exacte maten opnemen: Er komt altijd een monteur bij u langs voor advies en om op te meten. Alleen dan kan uw kast perfect op maat gemaakt worden.
  • Een offerte op maat opstellen: Wij maken een nauwkeurige offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Productie kast onderdelen: In samenwerking met onze fabrikant maken we uw kast op maat.
  • Montage kast op maat: Bij ons is montage bij bestellingen vanaf 1800 euro gratis!

Voordelen van Maatkastenmakers.nl

Bij Maatkastenmakers.nl staat de klant op de eerste plaats. U geeft uw wensen aan en wij maken. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met onze fabrikant alle soorten maatkasten voor u leveren.

Een groot voordeel van Maatkastenmakers.nl is dat alle kennis en vaardigheid in huis is om het hele proces zelfstandig uit te voeren. Van A tot Z, van concept en het opmeten van de ruimte tot het nauwkeurig op maat maken van uw kast en het plaatsen hiervan. Wij doen het allemaal met veel precisie zelf.

Wij bieden een ruime keuze aan deurprofielen, uitvoeringen en meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren. Dankzij de ruime mogelijkheden bij Maatkastenmakers.nl heeft u de kans precies de kast te creëren die u zich wenst. Wij staan altijd open om u van advies te voorzien en met u mee te denken indien u dat wenst.

Offerte aanvragen

Spreekt een kast op maat laten maken door Maatkastenmakers.nl u aan? Maak dan meteen een afspraak voor een offerte op maat. Er komt altijd een monteur bij u langs voor advies en het opmeten. Wij helpen u graag uw droomkast te verwezenlijken! Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via het contactformulier of laat uw telefoonnummer achter, zodat wij kunnen bellen.