Kast laten maken

door

Wilt u een mooie kast toevoegen aan uw kamer, maar heeft u nog niet de soort kast gevonden die voldoet aan al uw wensen? Waarom zou u dan geen kast laten maken? Met een kast op maat weet u zeker dat de kast exact wordt zoals u wilt en de kast zal precies in verhouding zijn met de kamer, omdat u de kast afstemt op de ruimte. Voor een op maat gemaakte kast kunt u terecht bij ons: Maatkastenmakers.nl. Samen met ons kunt u een eigen kast ontwerpen en wij leveren de montage op maat. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het, een kast laten maken?

Een kast laten maken kan betekenen dat u één van onze specialisten de ruimte laat zien en dat wij een kast voor u ontwerpen, vervolgens produceren en komen monteren, maar u kunt ook zelf, of samen met ons, uw nieuwe maatkast ontwerpen. Maatkastenmakers.nl heeft een ontwerptool op de website waarin u zelfstandig een kast kunt ontwerpen. Alle keuzes in de ontwerptool, zoals materiaal, afmetingen en kleur, zijn vanzelfsprekend allemaal mogelijk. In het ontwerpprogramma van onze fabrikant kunt u zelf normale rechte kasten ontwerpen en u kunt meteen uw prijs berekenen. Wanneer u een andere kast wilt dan een rechte kast, kunt u contact met ons opnemen voor advies en vrijblijvende offerte aanvragen.

Wanneer u een kast met afwijkende maten wilt laten maken, komen wij bij u langs om een ontwerp te maken en de maten op te nemen. Vervolgens wordt een offerte opgemaakt en na goedkeuring wordt de productie in gang gezet. Als alle kastonderdelen gereed zijn, komen wij de kasten bij u thuis monteren. Bij bestellingen vanaf 1800 euro is de montage gratis.

Zijn er voorwaarden?

Het maakt voor ons echt niet uit of u een kast wilt op een plek met een schuin dak of een puntdak, wij zorgen dat de kast precies daar past waar u de kast hebben wilt. Het doet er ook niet toe of u een jaren 30 huis hebt of een nieuwbouwwoning, wij weten raad met alle hoeken van de kamer en kunnen in iedere een mooie kast monteren. Er zijn dus geen voorwaarden om bij ons een kast op maat te kunnen laten maken.

Neem contact op

U heeft vele opties om een kast te laten maken door de vakmannen van Maatkastenmakers.nl. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om uw mogelijkheden door te spreken en u wat voorbeelden en prijzen te laten zien. Bij directe vragen mag u altijd ons contactformulier invullen of bellen naar +31 70 – 260 09 28.