Inloopkast op maat

door

Inloopkast op maat

Wilt u graag een inloopkast op maat laten maken voor bij u thuis of voor op kantoor? Maatkastenmakers.nl realiseert uw droomkast voor u en komt de kast ook bij u plaatsen. De vakmannen van Maatkastenmakers.nl hebben veel ervaring in het op maat maken van allerlei soorten kasten. We meten en maken niet alleen uw inloopkast, we kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van uw perfecte kast. Wij zijn betrokken bij het hele proces, van de ontwerptafel tot aan de plaatsing van uw inloopkast. Al die tijd heeft u met dezelfde vakman(nen) te maken.

Maatkastenmakers.nl maakt voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt kasten op maat. Heeft u een specifieke wens of heeft u te maken met schuine plafonds of andere ‘hinder’, dan kunt u juist bij Maatkastenmakers.nl. Voor ons is geen ruimte te gek, want wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kasten op maat!

Hoe werkt het?

Wanneer u door ons een inloopkast om maat wilt laten maken, doorlopen we een aantal stappen voordat uw inloopkast daadwerkelijk klaar en wel in uw kamer gemonteerd is. Dat proces ziet er als volgt uit:

  1. (Zelf) uw meubel op maat ontwerpen: U kunt geheel zelfstandig uw meubel op maat ontwerpen via onze website (met onze ontwerptool) of u kunt de expertise van één van onze inschakelen voor het ontwerp van een inloopkast op maat.
  2. De exacte maten opnemen: Voor het opnemen van de exacte maten van uw inloopkast op maat komt er altijd een monteur bij u langs. Zo kunnen we u eventueel ook advies geven als we zien dat de kastindeling ook anders kan. Door deze werkwijze te hanteren, kunnen we u een perfect op maat gemaakte inloopkast garanderen.
  3. Een offerte op maat opstellen: Wij maken een nauwkeurige offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  4. Productie van inloopkast onderdelen: In samenwerking met onze fabrikant maken we uw inloopkast op maat. Voor de productie van kastonderdelen hebben we een vaste fabrikant, zodat we altijd dezelfde hoge kwaliteit kunnen garanderen.
  5. Montage inloopkast op maat: De montage van de inloopkast op maat is bij ons bij bestellingen vanaf 1800 euro gratis.

Complete kast verzorging

Bij Maatkastenmakers.nl staat u als klant op de eerste plaats. U geeft uw wensen aan en wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met onze fabrikant alle soorten maatkasten leveren.

Een groot voordeel van Maatkastenmakers.nl is dat alle kennis en vaardigheid in huis is om het hele proces zelfstandig uit te voeren. Voor u betekent dit dat u alles met één specialist bespreekt en dat we u ook alles uit handen kunnen nemen indien gewenst. Van A tot Z; van concept en het opmeten van de ruimte tot het nauwkeurig op maat maken van uw inloopkast en het plaatsen hiervan. Wij doen het allemaal met veel precisie zelf.

Ruime kastkeuze

Als maatkastenspecialist bieden wij onze klanten een ruim keuzeaanbod kijkend naar materialen. U heeft bij Maatkastenmakers.nl een ruime keuze uit deurprofielen, kastuitvoeringen en meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren. Dankzij de ruime mogelijkheden bij Maatkastenmakers.nl kunt u precies de inloopkast te creëren die u zich wenst. Wij staan altijd open om u van advies te voorzien en met u mee te denken over de samenstelling indien u dat wenst. Als specialist kunnen wij u goed vertellen wat uw opties zijn en welke combinaties van materialen en kleuren veelal succesvol zijn. Als u dat wenst, kunnen we tijdens een adviesgesprek ook samples en voorbeelden meenemen, zodat u het eindresultaat in kleur en materiaal goed voor u kunt zien. Op onze website kunt u alvast een aantal voorbeeldfoto’s van eerder gerealiseerde maatkasten bekijken.

Offerte aanvragen

Spreekt een inloopkast op maat van Maatkastenmakers.nl u aan? Stel dan via het ontwerpprogramma op onze website uw eigen inloopkast samen en ontvang een prijsindicatie of maak meteen een afspraak voor een offerte op maat. Er komt altijd een monteur bij u langs voor advies en de meting. Wij helpen u graag uw droomkast te verwezenlijken! Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via het contactformulier of laat uw telefoonnummer achter, zodat wij kunnen bellen.