Garderobekast op maat

door

Wie droomt er nu niet van een prachtige garderobekast waarin precies alles klopt? Altijd genoeg hangruimte, lades op een prettige hoogte en onderin de kast een ingebouwd gedeelte voor uw schoenen. Bedenk het en het is mogelijk, want Maatkastenmakers.nl kan een garderobekast op maat maken voor u. Of u nu een kamer met diverse kasten wilt omtoveren tot mega inloopkast of een mooie, hoge kastenwand wilt laten maken als garderobekast; Maatkastenmakers.nl realiseert het voor jou. Geen kast is ons te gek en ook in de kleinste ruimten en hoeken kunnen we effectief een garderobekast plaatsen. Wilt u zelf een mooie garderobekast op maat ontwerpen? U doet het zo met onze ontwerptool.

Wie zijn wij?

Twee vakmannen zijn de draagpilaren van Maatkastenmakers.nl. Met twee man halen we alles uit de spreekwoordelijke kast om ervoor te zorgen dat u de garderobekast op maat krijgt die u wenst. Voor het op maat maken van een kast komen we uw ruimte bekijken en we zullen u altijd eerlijk advies geven over uw mogelijkheden en hoe de gewenste kast in uw ruimte komt te staan en of dit het meest praktisch en mooi is.

Naast garderobekasten kunt u ook bij ons terecht voor inbouwkasten, draaideurkasten, boekenkasten, kantoorkasten, servieskasten en tv-kasten. Wij doen het proces van begin tot eind zelf en kunnen u daardoor verzekeren dat we een topservice en kwaliteit bieden.

Onze kracht

Bij Maatkastenmakers.nl staat de klant op de eerste plaats. U geeft uw wensen aan en wij maken een garderobekast op maat. Dankzij jarenlang vakmanschap en de kwaliteit van onze producten, kunnen wij in samenwerking met onze fabrikant alle soorten maatkasten voor u leveren.

Onze kracht is dat alle kennis en vaardigheid in huis is. Wij kunnen het hele proces zelfstandig voor u uitvoeren. Van A tot Z, van concept en het opmeten van de ruimte tot het nauwkeurig op maat maken van uw garderobekast en plaatsen ervan. Wij doen het allemaal met veel plezier & precisie zelf.

Ruime keuze

Wij bieden een ruime keuze aan deurprofielen en uitvoeringen en meer dan 30 hout-, uni-, glas- en spiegelkleuren. Dankzij de ruime mogelijkheden bij Maatkastenmakers.nl is de kans groot dat u de garderobekast van uw dromen creëert. Wij staan altijd open om u van advies te voorzien en met u mee te denken indien u dat wenst.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden die u heeft bij een garderobekast op maat laten ontwerpen door Maatkastenmakers.nl neemt u gerust contact met ons op. U mag altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en wij kunnen tijdens een bezoek alle exacte maten opnemen en u relevante voorbeeldkasten laten zien. We helpen u graag bij het ontwerpen, inspiratie opdoen en we adviseren u graag. Daarna realiseren we uiteraard graag uw droomkast!