Boekenkast op maat

door

Bent u op zoek naar een geweldige kast waarin u uw boekenverzameling kan tentoonstellen? Wat dacht u dan van een boekenkast op maat? Zo kunt u zelf uw boekenkast compleet samenstellen en ontwerpen. U kunt dit bij ons gemakkelijk online zelf doen met onze ontwerptool. Heeft u liever dat wij het voor u doen? Geen probleem, wij kunnen u de boekenkast op maat geven waar u van droomt. Door een boekenkast op maat zal u het beste uit de ruimte halen waarin u de kast wilt plaatsen. Bij ons kan u altijd uitgaan van kwaliteit. Wij doen namelijk alles zelf, van het ontwerp, de productie en het plaatsen op locatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

De mannen die uw boekenkast op maat maken

Maatkastenmakers.nl wordt gerund door twee echte vakmannen die alles uit de spreekwoordelijke kast halen om u te voorzien van een geheel nieuwe boekenkast op maat. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerlei andere soorten kasten, zoals inloopkasten, inbouwkasten, draaideurkasten en natuurlijk nog veel meer en altijd op maat gemaakt!Wij zorgen ervoor dat al onze altijd perfect in hun omgeving passen.Door van A tot Z uw kast te verzorgen, weten we dat wij een topservice kunnen leveren. U kunt zelf of samen met ons een concept bedenken en uitwerken en wij komen vervolgens zelf de kasten bij u plaatsen.

Hoe wij werken

Indien u ervoor kiest een kast bij ons te ontwerpen zullen we de volgende stappen doorlopen om u te voorzien van de door u zelf ontworpen boekenkast:

  • Ontwerpen: u gaat zelf aan de slag in onze online ontwerptool of u doet samen met een van onze experts ideeën op voor uw boekenkast op maat
  • Opnemen van de maten: een van onze vakmannen komt bij u langs om de exacte maten op te nemen, zodat de kast op maat altijd perfect past
  • Een offerte op maat: net als onze kasten, zijn onze offertes ook altijd op maat voor u, dan weet u waar u aan toe bent
  • Productie: wij maken samen met onze fabrikant alle onderdelen voor uw kast op maat
  • Montage: alle kasten kunnen vakkundig door ons bij u thuis worden gemonteerd – bij alle bestellingen boven de 1800 euro is dit zelfs gratis!

Wilt u ook een boekenkast op maat?

Wilt u ook een geweldige boekenkast op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Of begin direct met ontwerpen in onze online ontwerptool!